Alternatief medicijn voor mensen met ADD

In de huidige samenleving komt het regelmatig voor dat mensen worden gediagnosticeerd met ADD, of ADHD. Het heeft te maken met prikkels die je minder snel kunt ADD medicatieverwerken, of juist te snel. Het resulteert vaak in minder goed kunnen concentreren. Ook wordt gedacht dat deze ziektes (of aandoeningen) kunnen samenhangen met hooggevoeligheid. En dat het eigenlijk helemaal geen ziekte is, maar gewoon een “andere” manier waarop het brein functioneert. Mensen met ADD kenmerken zijn namelijk vaak erg creatief, en hebben weer andere talenten. In de westerse wereld is er overal wel een pilletje voor beschikbaar, maar is dat altijd wel zo’n goed idee?

Voor mensen die last hebben van hun add kenmerken is het natuurlijk altijd een goed idee om hier iets aan te gaan doen. De vraag kan ook zijn of je wel het juiste voor jouw situatie doet. Waarschijnlijk heb je talenten op een ander vlak, en doe je nu iets wat niet voor jou bedoeld is. Hier kun je ook naar gaan kijken. Want niets is zo slopend als werk / school doen wat je eigenlijk niet wilt. Daarom kun je de oplossing ook in een andere hoek proberen te gaan zoeken. Als je toch de kenmerken van ADD wilt verminderen, is er ook een alternatief op de reguliere medicatie. Namelijk LTO 3, een middel dat in canada in de reguliere gezondheidszorg wordt ingezet.

De lto3 ervaringen zijn werkelijk erg positief. Mensen die het gebruiken zijn veel scherper, kunnen beter opletten en  hebben minder bijwerkingen dan met de reguliere medicatie. Eigenlijk zijn er alleen maar positieve ervaringen op het internet te vinden. Best vreemd toch dat de dokter en specialisten dit niet aanbevelen? De reden is waarschijnlijk dat het een natuurlijk middel is. Er is geen patent op te krijgen, en dus geen geld aan te verdienen als dokter zijnde. Je kunt het online bestellen, er zijn verschillende shops die het aanbieden.

Comments are closed.