Buikvet en liposuctie, hoe werkt het precies?

Vet op uw buikje is niet prettig, je voelt je er niet lekker bij. Je bent aan het sport en het bewegen, en volgt een dieet. Maar wat je ook probeert, het vet op de buik blijft zitten. De zomer zit er weer aan te komen, en je wilt hier wel snel wat aan gaan doen. Je zou je een stuk prettiger voelen als het vet op je buikje verwijderd zou kunnen worden. Er is een oplossing beschikbaar, namelijk liposuctie. Een methode waarbij het vet op de plekken waar jij dat wilt kan worden verwijderd. Er zijn veel vrouwen die hier gebruik van maken. Het wordt dan ook steeds vaker gedaan, en vrouwen uit Nederland trekken steeds vaker naar Belgiƫ voor deze ingreep. De kosten zijn daar namelijk een stuk lager.

Bepaald zelf waar vet weg moet

Het prettige van een liposuctie is dus dat u zelf bepaald waar het vet weg moet worden gehaald. Op uw voeding letten is natuurlijk altijd een goed idee. Het draagt bij een gezond lichaam. Maar een persoon wil soms het vet op plekken weg hebben waar het dieet niet helpt. Ook kunt u natuurlijk denken aan billen, benen en heupen. Ook plekken waar vrouwen liever geen vet terugzien.

Als u ook interesse heeft in het verwijderen van vet op bepaalde plekken, kan een liposuctie natuurlijk ook een goede oplossing zijn. Informeer bij uw chirurg naar de mogelijkheden van een liposuctie laten doen. Wellicht komt u in aanmerking, en kunt u tijdens een gesprek meer informatie inwinnen.

Comments are closed.